27 juli

Har inte haft något att blogga om dom här dagarna som gått, så jag gör det nu istället. I lördags när jag kom hem ifrån Halmstad åkte jag ditek till Mimmi som fylde år och umgicks med dom underbara människorna Eve, Ronja, Oscar och Mimmi.. Vi kolla på film hela natten typ och va på donken tre gånger tror jag ? nej vadå fetton.. ? huhu.
Verkar ju som att jag inte kan lova att jag bloggar imorgon eller något eftersom jag ändå aldrig gör det, så jag säger istället att vi hörs när vi hörs.. ok ? Slänger in några bilder ifrån min senaste vecka också.


























kort inlägg

Precis ägt ut mamma och pappa i kortspel, vann med 114 - 0 - 0, är man inte bäst eller? ;)
Men har iallafall varit på Ullared idag och köpt lite fina saker, kan lägga upp bild imorgon.
Men nu så ska jag sova, godnatt!

ANGELICA

16 juli

Sitter just nu och chillar med min älskade dator ! hhihihi.. nejmen imorse kom vi fram till halmastad vid tolv tiden tror jag? fixade till husvagnen och sen åkte vi till max och åt mat. Han även bort en sväng till havet också. Haft klockrent väder idag, klarblå himmel och stekande sol, skönt som bara den! Snart när mamma och pappa kommer tillbaks från afären så ska vi nog ta en omgång kortspel och imorgon blir det troligen ullared!
men ni får ha det så bra så görs vi?

ANGELICA 

14 juli

Haft en blogg paus nu i någon vecka eller två som ni kanske har märkt? Men jag har haft rätt så fullt upp med mitt liv. Just nu sitter jag iallafall
ny duschad och fräsch i soffan, va hos läkaren i två timmar igår bara för att vi skulle få reda på om jag hade halsfluss eller inte, och det visade sig
såklart att det va det jag hade.. SUCK! 
På lördag så drar vi ner mot Halmstad jag, mamma och pappa. Ska bli riktigt mysigt! Och så har jag ju med mig datorn såklart.

Som jag skrev i förra inlägget så va vi i laget på cup i finspång och det blev en andraplats för våran del, rätt så bra faktiskt! Så nu är det ju bara
att tagga om till cupen i helsingborg vecka 31, längtar!



Bild på mina fina tjejer!

ANGELICA


2 juli

Hej alla underbara bloggläsare! Tänkte bara berätta att jag är på cup i finspång, eller jag är ju inte där direkt, vi sover hemma osv.. Men iallafall så hade vi en match igår mot Lotorp/Torstort och vann med 1-0, kändes riktigt bra med tanke på att vi förlora mot dom i serien. Idag har vi också bara en match som äger rum i Igelfors vid fem tiden eller något sånt? Och imorgon har vi två matcher, en mot skärblacka IF och det andra laget vet jag inte.
Men ni får ha det så bra, så hörs vi troligen ikväll igen!

ANGELICA


RSS 2.0