Bloggpaus..

hhej alla bloggläsare, tar nu en bloggpaus i nån vecka eller så ? startat en blogg med min kusin så ska lägga ner lite mer tid med den. Men vi hörs istället på http://www.bbrostrm.blogg.se nu framöver. Och så får vi se om jag lägger ner den här bloggen helt eller om jag fortsätter och skriver på båda.. ♥


19 augusti

Hade en trevlig kväll igår med fina tjejer, värk i bena och illamående men även mycket skratt. Träffade Cazandra, Felicia, Sandra och Jessica på stan vid 6 tiden? Gick bara runt först och sen blev det karusell åkning. Trodde aldrig att man kunde må så dåligt efter en karusell! Vid 10 kom mamma, pappa, Anneli och mathilda och vi gick och åt fettomat innan jag följde med Anneli och Mathilda hem. Somnade rätt så omgående och vaknade vid strax efter nio idag. Han även ner på stan i spöregnet också.
Men nu sitter vi framför tv:n och bara chillar, sover här inatt igen och imorgon blir det marknaden.
Fotball is life , the rest is more .. details ! ♥

Augustifestival

Sitter just nu ny duschad framför tv:n och ska nog börja fixa mig snart oxå. Smedby vann igår med 4-0, grymma va ni tjejer! Eftermidagen/kvällen tillbringas tillsammans med mina brudar och augustivestivalen, vid sju så börjar RIX FM oxå, så blir väl att gå dit ett tag.
Bloggar mer ikväll om jag hinner, annars så hörs vi imorgon.


17 augusti

Hade en underbar dag i måndags med underbart folk. Först blev det IFK Norrköping - AIK, AIK vann med 1-0. Efter vart det skumdiscot med kanske halva laget? Inte så mycke folk där, men roligt ändå. Jag, Alice, Sandra, Cazandra, Ebba och Felicia sov hos Hanna efter.
Igår så hade vi träning i spöregnet också, och idag är det match för laget, men inte för min del.. Så får väl se vad som händer?


14 augusti

Chillar hemma idag, imorgon blir det att gå på IFK Norrköping - AIK med bästa laget och efter skumparty i folkparken. Ska bli riktigt kul att umgås med mina underbara brudar! På onsdag är det seriestart och match mot borensberg så kom och kolla vetja? ;) Om en vecka börjar skolan också, längtar sjukt mycke fast ändå inte.. Träffa alla kommer va as roligt, men sen dedär med betyg och hela köret är inget att prata om.
Men jag är på sjukt bra humör nu eftersom mamma ringde imorse och berättade att hon och jag troligen åker till London i september och jag blev som sagt sjukt glad! Kan inte sluta le.. :D
Men nu så ska jag kolla klart på never say never och så får jag väl se vad som händer under dagen.
SEYAAAA.


12 augusti

Nej men vadå dålig på att blogga?

Hejsan alla godingar, bloggar rätt så dåligt som ni kanske har märkt.. men det ska från och med nu bli ändring på! Eskillscupen som vi va på är inget att snacka om, gick hur dåligt som hellst för oss och det slutade med att vi åkte ut andra matchen i D-slutspelet. Dåligt. Men det är bara att tagga om till serien som startar igen på onsdag med första matchen mot Borensberg IF. KOMIGEN NU BRUDAR.

Men nu så ska jag kolla klart på slutat av never say never, och kvällen tillbringas hemma hos Ronja.
Hööööörss !


RSS 2.0